Adverteren op Google

Door te adverteren op Google en dus gericht verkeer in te kopen, kun je specifieke doelgroepen bereiken die geïnteresseerd zijn in wat jouw bedrijf te bieden heeft en je marketingbudget effectiever inzetten. Het resultaat: meer kwalitatief verkeer op jouw website en een hogere kans op conversies en verkoop.

Bij Amica Digital helpen we jouw bedrijf om de prestaties van jouw campagnes te monitoren en te optimaliseren. Het voeren van campagnes binnen Google Ads is interessant voor zowel het aanbieden van diensten als het aanbieden van producten. Met gerichte zoekcampagnes of shoppingcampagnes kunnen wij een groot deel van het publiek bereiken. Benieuwd hoe het werkt? Neem contact met ons op, wij staan te trappelen om met jouw marketingvraagstuk aan de slag te gaan.

Meer verkeer naar jouw website halen

Amica Digital, onze expertise is jouw winst

Om zoveel mogeiljk verkeer naar je website te halen heb je een sterke combinatie nodig van SEO en SEA

Met de diensten van Amica Digital weet je zeker dat je het beste in huis haalt. Met onze specialisaties in SEO en SEA vormen wij een sterk team om jou organisatie naar het volgende niveau te tillen.

Werkwijze

Strategie

Voordat wij beginnen met het voeren van campagnes, spreken wij een duidelijke doelstelling af. Waar willen wij naartoe met het voeren van campagnes, welk budget staat hier tegenover en welk rendement moet het opleveren? Wij vinden het belangrijk om een concrete doelstelling te formuleren. 

Uitvoering

Om te bereiken wat wij willen bereiken, houden wij een zoekwoordonderzoek en berekenen wij het rendementsgetal. Vervolgens gaan wij kijken welke kanalen wij het beste kunnen gebruiken voor jouw doelstelling. Moeten wij het inzetten op zoekverkeer, gaan wij gebruik maken van shopping of misschien wel beide?

Rapportage

Elke maand ontvang jij van ons een schriftelijke rapportage, hierin staan alle belangrijke KPI’s. Met het versturen van deze rapportage houden wij ook een contactmoment. Dit doen wij om elkaar op de hoogte te houden van de ontwikkeling en om te kijken hoe wij ervoor staan met betrekking tot onze gestelde doelstelling. Wij hechten veel waarde aan een transparante samenwerking, wij vinden het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van wat er speelt! 

Enthousiast geworden

Laten we samen gaan werken!

Via onderstaande button kun je snel en makkelijk contact met ons opnemen

Adverteren op Google

Adverteren op Google is een effectieve manier om jouw bedrijf te promoten en meer klanten te werven. Met Google Ads kun je gericht adverteren op basis van zoekwoorden, locaties en doelgroepen. Jouw advertenties worden weergegeven boven of naast de organische zoekresultaten van Google, wat betekent dat ze vaak worden gezien door potentiële klanten die op zoek zijn naar wat jouw bedrijf te bieden heeft. Adverteren op Google biedt ook de mogelijkheid om de prestaties van jouw campagnes nauwlettend te volgen en deze te optimaliseren voor een maximaal rendement op je investering. Kortom, Adverteren via Google biedt bedrijven een effectief middel om nieuwe klanten te bereiken en de zichtbaarheid van hun onderneming online te vergroten.

Google Ads verkeer inkopen

Gericht zoekverkeer inkopen via Google is een effectieve manier om specifieke doelgroepen te bereiken die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt. Met gerichte zoekverkeer campagnes kun je specifieke zoekwoorden selecteren en je advertenties richten op bepaalde locaties en doelgroepen, waardoor je jouw marketingbudget effectiever kunt inzetten en gerichter kunt adverteren. Als resultaat krijg je meer kwalitatief verkeer op je website en vergroot je de kans op conversies en verkoop. Gericht zoekverkeer inkopen via Google biedt ook de mogelijkheid om de prestaties van jouw campagnes te monitoren en te optimaliseren. Zo kun je de kosten per klik en klikfrequentie bijhouden en waar nodig jouw strategie aanpassen. Gericht zoekverkeer inkopen via Google kan dus een slimme investering zijn voor bedrijven die hun online aanwezigheid en resultaten willen verbeteren.

Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden aan een online marketing bedrijf kan een slimme zet zijn voor veel bedrijven. Een online marketing bedrijf heeft namelijk de expertise en ervaring om Google Ads campagnes op te zetten en te optimaliseren voor een maximaal rendement op je investering. Dit betekent dat jouw advertenties worden geoptimaliseerd om zo relevant mogelijk te zijn voor jouw doelgroep, waardoor de kans op conversies en verkopen wordt vergroot. Bovendien kan een online marketing bedrijf ook de prestaties van jouw Google Ads campagnes nauwlettend monitoren en aanpassingen doorvoeren wanneer nodig. Door het uitbesteden van Google Ads aan Amica Digital, kun je jouw tijd en middelen elders inzetten en meer doen waar je goed in bent: het runnen van jouw bedrijf.

Google Ads bij Amica Digital

Ben jij als ondernemer op zoek naar een manier om meer mensen op jouw website te krijgen? Adverteren op Google is mogelijk een stap in de goede richting! De meest populaire zoekmachine ter wereld geeft voor jou en jouw onderneming de kans om met de juiste strategieën meer verkeer naar jouw website te krijgen. Via het adverteren op zoekwoorden is het mogelijk om op korte termijn meer verkeer naar jouw website te verkrijgen. Door een vast bedrag te bieden op relevante zoekwoorden binnen jouw vakgebied, halen wij voor jouw markt het gerichte verkeer naar jouw website. Het is ook mogelijk om via het aanbod aan producten op jouw website te adverteren, zo kunnen wij inzetten op specificaties van jouw producten. Samen met jou stippelen wij een specifiek doel uit voor het advertentieaccount van jouw bedrijf. Vervolgens gaan wij aan de gang met de juiste campagnes. “Gaan wij onze producten aanbieden door middel van shoppingcampagnes of bieden wij onze dienst aan via zoek campagnes?” Wij gaan graag aan de gang met jouw business case!