Adverteren op Marketplaces

Wist je dat het mogelijk is om te adverteren op marketplaces? Zowel Bol als Marktplaats geven bedrijven de mogelijkheid om producten een extra zetje te geven. 

Dit extra zetje kunnen wij gebruiken ten goede van onze eigen branding, maar ook om de concurrentie te verslaan. Jouw ‘core business’ producten pushen zorgt ervoor dat het verkeer jouw kant op komt, zo verkrijgen wij een groter marktaandeel.

Het voordeel van adverteren op marketplaces is dat jij het budget zelf in de hand hebt, jij bepaalt welke producten een extra budget krijgen en wat het mag kosten. Wij monitoren de KPI’s en sturen het budget de goede kant op in het proces. Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij komen dan zo snel mogelijk bij jou terug! 

Meer verkeer naar jouw website halen

Amica Digital, onze expertise is jouw winst

Om zoveel mogeiljk verkeer naar je website te halen heb je een sterke combinatie nodig van SEO en SEA

Met de diensten van Amica Digital weet je zeker dat je het beste in huis haalt. Met onze specialisaties in SEO en SEA vormen wij een sterk team om jou organisatie naar het volgende niveau te tillen.

Werkwijze

Strategie

Willen wij inzetten op branding? Willen wij de omzet verhogen? Willen wij onze producten pushen? Of gaan wij voor een combinatie van al deze factoren? Voordat wij gaan beginnen met adverteren op Bol of Marktplaats, is het belangrijk om de bedrijfsdoelstellingen te weten. Van daaruit gaan wij een strategie maken en aan jou presenteren.

Uitvoering

Wanneer alles duidelijk is gaan wij over tot de uitvoering. Wij maken een campagne voor de geselecteerde producten en wijzen hier een budget aan. In het proces monitoren wij natuurlijk de producten die het goed doen en dus meer budget kunnen krijgen, de ‘bleeders’ krijgen dan een floorprice meegegeven zodat wij in ieder geval wel zichtbaar blijven. 

Rapportage

Elke maand ontvang jij van ons een uitgebreide rapportage van de financiële kengetallen. Hierdoor ben jij altijd op de hoogte wat er met jouw budget gebeurt. Deze rapportage ontvang jij schriftelijk in jouw inbox, wij vinden het zelf erg prettig om dit samen te doen met een telefonisch contactmoment. Transparantie is bij ons een belangrijk onderdeel van de samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat jij op de hoogte bent van de ontwikkelingen en wij blijven graag op de hoogte van jullie ontwikkelingen!

Enthousiast geworden

Laten we samen gaan werken!

Via onderstaande button kun je snel en makkelijk contact met ons opnemen

Adverteren op marketplaces

Adverteren op marketplaces zoals Bol.com en Amazon kan een effectieve manier zijn om meer bekendheid te genereren voor je producten en ze te verkopen. Doordat deze platformen een grote hoeveelheid verkeer hebben, kun je als verkoper gebruik maken van de enorme potentiële klantenkring om je producten te adverteren en verkopen. Het voordeel van adverteren op deze platforms is dat ze al een gevestigd publiek hebben, waardoor je minder tijd en geld hoeft te besteden aan het opbouwen van naamsbekendheid. Met gerichte advertenties kun je de juiste doelgroep bereiken en je verkoopresultaten verbeteren. Ook kun je gebruik maken van de logistieke diensten van deze platformen om je producten op een snelle en efficiënte manier bij je klanten te krijgen.

Adverteren op marketplaces bij Amica Digital

Adverteren op marketplaces zoals bol.com en Amazon kan een effectieve manier zijn om meer zichtbaarheid en verkoop te genereren voor jouw producten. Echter, het kan ook een tijdrovend proces zijn om de juiste strategie te ontwikkelen en beheren. Het uitbesteden van jouw marketplace-advertenties aan Amica Digital kan een slimme zet zijn. Amica Digital heeft de kennis en ervaring om jouw advertenties te optimaliseren voor maximale resultaten. Bovendien zorgt het uitbesteden van de advertenties ervoor dat jij je kan concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf, terwijl het marketing bureau zorgt voor een consistente en effectieve aanwezigheid op de marketplaces.