Marketplaces organisch

Jouw producten op marketplaces, deze moeten natuurlijk goed in de resultaten naar boven komen. Een manier om dit te doen is via marketplaces organisch. 

Bij de organische ondersteuning zorgen wij ervoor dat alle producten voorzien worden van de juiste zoekwoorden en volledige informatie. Het is namelijk van cruciaal belang dat alle producten wat jouw bedrijf online aanbiedt, daadwerkelijk vindbaar is. Dit realiseer je door de content rijkelijk te vullen en de titels zodanig te optimaliseren dat deze hoog in de organische resultaten terecht komen én klikbaar zijn voor de bezoekers.

Amica Digital kan jou hierbij helpen, wij staan klaar om te beginnen met jouw vraagstuk. Neem contact met ons op!

Meer verkeer naar jouw website halen

Amica Digital, onze expertise is jouw winst

Om zoveel mogeiljk verkeer naar je website te halen heb je een sterke combinatie nodig van SEO en SEA

Met de diensten van Amica Digital weet je zeker dat je het beste in huis haalt. Met onze specialisaties in SEO en SEA vormen wij een sterk team om jou organisatie naar het volgende niveau te tillen.

Werkwijze

Strategie

Bij organische ondersteuning is het belangrijk om te weten welke producten het goed doen, welke zoekwoorden belangrijk zijn en wat de concurrentie doet. Op basis van deze informatie en jouw bedrijfsdoelstellingen, stellen wij een strategie op.

Uitvoering

Met gebruik van een feedmanagement-tool kunnen wij de titels en inhoud van jouw producten dusdanig optimaliseren dat wij de organische resultaten sterk kunnen verbeteren. Met een prijscalculatie kunnen wij de concurrentie verslaan op het gebied van de prijs.

Rapportage

Elke maand ontvang jij van ons een rapportage met de belangrijkste kengetallen, maar ook met de activiteiten die de afgelopen maand zijn uitgevoerd. Dit combineren wij graag met een telefonisch gesprek, want wij blijven ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf!

Enthousiast geworden

Laten we samen gaan werken!

Via onderstaande button kun je snel en makkelijk contact met ons opnemen

Marketplaces organisch

Marktplaatsen zijn een sleutelelement in de wereld van de e-commerce. Het zijn platforms waar kopers en verkopers samen kunnen komen om transacties te verrichten. De laatste jaren zijn biologische marktplaatsen steeds populairder geworden. Deze marktplaatsen richten zich op producten die worden geteeld of geproduceerd zonder het gebruik van synthetische meststoffen, pesticiden of andere schadelijke stoffen. Biologische marktplaatsen bieden boeren en producenten van biologische producten een platform om rechtstreeks aan consumenten te verkopen, zodat er geen tussenpersonen of bemiddelaars nodig zijn. Met het groeiende bewustzijn en de vraag naar gezondere en duurzame opties zijn biologische marktplaatsen een belangrijk alternatief geworden voor traditionele e-commerce platforms.

Hoe werken marketplaces

Marketplaces zoals bol.com en Amazon hebben een organische kant die zich uit in de fusie van hun e-commerce platform met hun bedrijfsfilosofie. Hun aanpak is erop gericht om de klant centraal te stellen, waardoor de organische registratie van gebruikers en verkoopgegevens ontstaat. Bovendien bieden deze marketplaces een breed scala aan producten en diensten aan, waardoor hun klanten een gestroomlijnde ervaring hebben die naadloos aansluit bij hun behoeften. Deze organische kant van marktplaatsen is daarom de sleutel tot hun succes, waardoor ze in korte tijd exponentieel zijn gegroeid en uitgegroeid zijn tot toonaangevende e-commerce platforms in de wereld.